Način plaćanja

U našoj online knjižari plaćanje možete izvršiti na sledeći način:

 • gotovinski kuriru (pouzećem)
 • virmanom (preko računa) 
 • e-banking

Plaćanje pouzećem:
Nakon što ste dodali sve željene proizvode u vašu korpu, kliknuli na dugme nastavi naplatu i izabrali adresu isporuke – ponudiće vam se opcija izaberi način plaćanja ispod koje ćete čekirati gotovinsko plaćanje. Plaćanje vršite prilikom dostave robe kurirskoj službi.

Uplatnica ili e-banking:
Ukoliko prilikom plaćanja izaberete „plaćanje preko računa„, na poslednjoj strani porudžbine će Vam na ekranu biti prikazan predračun koji možete i da odštampate. Proces plaćanja odvija se tako što kupac nakon završene kupovine i odabira adrese isporuke robe dobija email sa upustvom za uplatu. Kupac uplaćuje naveden iznos na naš tekući račun i prilikom uplate u pozivu na broj upisuje #BROJ NARUDŽBENICE. Čim registrujemo da je iznos sa vašeg predračuna uplaćen (obično u roku od 3-4 sata) poručenu robu vam šaljemo u najkraćem mogućem roku. Vremenska važnost predračuna je 3 dana.

2 Replies to “Način plaćanja”

 1. Postovani,

  Da li postoji mogucnost da nam posaljete profakturu koju cemo mi platiti preko firme pa da nam se dostavi Rezac stoni za papir A4 Fusion Fellowes?

  Hvala unapred!

  1. poštovana,
   naravno da može plaćanje preko računa. pošaljite mi podatke firme na kontakt@internetknjizara.rs i uradiću vam predračun. nakon registrovane uplate isporučujemo robu. samo navedite uređaj koji vas interesuje i ukoliko je potrebno još nešto od materijala i količine.
   srdačan pozdrav

Leave your Comment